«Магія комфорту» та «Ліга Інсталяторів» створили сучасний технологічний майданчик для Інсталяторів України

870

Хто такі інсталятори? В народі більш відомі, як сантехніки, однак тепер цей термін має більш глибокий сенс... по суті, інсталятор це «приборкувач» HVAC- систем. В Україні поняття чи професії «інсталятор» немає, але компанія «Магія комфорту» працює над тим, щоб в рамках діяльності асоціації інсталяторів інженерних систем, така класифікація з’явилася.,

«Інсталятори — це люди, які монтують складні теплотехнічні рішення, навіть рішення систем водопостачання, автономні очисні споруди, каналізацію, вентиляцію, холод, теплові насоси, генератори теплоти» — повідомив керівник проєкту «Ліга інсталяторів» Олександр Покляченко.

Система освіти не випускає Інсталяторів. Цей титул можна отримати лише через кропітке навчання, відвідування семінарів та сучасних технологічних виставок. Подібні заходи щорічно відбуваються у столиці, але у Житомирі вперше. Триденний форум на тему «Інновації в сучасних інженерних системах» зібрав близько 30 лекторів та більше як 150 учасників.

«Форум — це спроба зробити освітній процес загальнодоступними силами компаній, які на ринку впроваджують ці інженерні рішення ну й звичайно нами, як проєкту який має на меті об’єднувати інсталяторів України» — додав керівник проєкту «Ліга інсталяторів» Олександр Покляченко.

Участь у форумі абсолютно безкоштовна. Можливістю навчитися новому скористалися інсталятори з усіх куточків України.

Не лише теоретичні знання, але й можливість доторкнутися до технологій вищого ґатунку... Учасники, що пройдуть усі три дні навчання, по завершенню форуму отримають сертифікат. 

Окрім набуття знань, фахівці з інших міст діляться і власним досвідом.

Якщо ви пропустили форум — не засмучуйтесь, у вас буде можливість відвідати захід такого формату у наступному році. У вільному доступі подібні інформативні відео можна знайти на ютуб-каналі «ліга інсталяторів», де експерти регулярно розповідають про інновації та особливості своєї продукції