Кондитерська фабрика «Житомирські ласощі» проводить всеукраїнський конкурс малюнків «Герой ласощів»

Фабрика «Житомирські ласощі» — один із лідерів українського кондитерського ринку. Окрім створення смачних солодощів, підприємство також займається активною соціальною діяльністю. Цього року компанія вперше запровадила всеукраїнський конкурс дитячих малюнків «Герой ласощів», найкращий з яких буде зображений на етикетці нових цукерок.

«З цього конкурсу ми хочемо виховати свого споживача, долучати дітей до конкурсу, до саморозвитку. Якщо її малюнок виграє в цьому конкурсі, то ще багато років буде зустрічати свою цукерку. Я вважаю, що це дійсно дуже приємний дитячий спогад. А для нас – це дійсно знайти героя ласощів» — розповіла директор «Житомирські ласощі» Тетяна Нікітіч.

На сьогодні надійшло вже більше 200х малюнків. Переможці обиратимуться у 3х категоріях, залежно від віку. Кожен отримає цінний подарунок.

«Це до 7-ми років, від 7 до 12 і з 12 до 15. В кожній категорії є чудові призи. 1-е місце – це графічний планшет, 2-е – мобільний телефон, 3-є – це солодощі від «Житомирських ласощів» — додала  директор «Житомирські ласощі» Тетяна Нікітіч.

Конкурс від «Житомирських ласощів» стартував ще 1-го червня та триватиме до 31-го липня. Кожна малеча зможе поділитися своєю творчістю. Не зволікайте, подаруйте мрію своєму малюку