За зроблене зауваження водію маршрутного таксі жінка отримала у відповідь шквал негативу

764

«Історія хамовитих водіїв маршрутних таксі у Житомирі не нова. Лише вчора усе місто сколихнув допис місцевої мешканки про ситуацію, яка трапилася з нею на маршруті 26. Жінка стверджує, що водій всю дорогу розмовляв по телефону та навіть показував дулі», — каже журналістка Катерина Волкова 

 Інші пасажири, які систематично користуються саме цим маршрутом запевнили, водій завжди говорить по телефону під час керування. Та до цього зауваження ніхто не робив. Вийшовши з маршрутки, Людмила почала фотографувати автомобільний номер транспорту. Подальші дії водія вразили жінку ще більше.

 Жінка збиралась подзвонити на гарячу лінію та поскаржитись на поведінку водія. Та після побаченого на свою адресу непристойного жесту вирішила, що цю історію слід винести на більш ширшу аудиторію. Допис Людмили швидко розлетівся усіма місцевими спільнотами в різних соціальних мережах. Така проблема виявилась близькою багатьом житомирянам.

 Від водія 26-го маршруту того дня постраждала не тільки Людмила. Під час проїзду чоловік дозволяв собі використовувати нецензурну лайку по відношенню й до інших пасажирів.

 Допис Людмили зібрав досить багато коментарів. Серед них були й ті, котрі захищали водія та стверджували, що жінка сама винна. Деякі з користувачів навіть впізнали хамовитого чоловіка. Виявляється, керманич постійно потрапляє в схожі ситуації, через що часто змінює місце роботи. Ми намагались зв’язатись із перевізником для з’ясування усіх обставин, та на контакт чоловік так і не вийшов.

 Про самого перевізника в місті також ходять не дуже позитивні відгуки. Мовляв, він сам не кращий за того водія. Чому ж влада не реагує на скарги житомирян – не відомо. Сам керманич висновків не зробив і сьогодні також був помічений за розмовою по телефону під час водіння маршрутного таксі.