Зробили зауваження та отримали лопатою по вікнах

Скандальний ранок у мікрорайоні Малікова розпочався о 4-й ранку. Тоді житель першого поверху почув під вікнами гуркіт кувалди, виглянув й побачив сусіда, який розбиває каміння, зробив йому зауваження, викликав поліцію в надії, що чоловік заспокоїться, але реакція останнього здивувала усіх. 

Чоловіка зупинили лише погрози сусідів про виклик поліції та він все одно встиг розбити 4 вікна: на кухні та на балконі.

А все через прохання не паркувати машину на клумбі з квітами, які висаджували усім мікрорайоном. Хуліганство сусіда місцеві зафільмували та виклали у соціальні мережі. 

«Якби хтось спустився сюди, ця лопата була б в голові» — каже сусідка Оксана Рудніцька.

Люди кажуть, конфлікт назрівав давно. Семена, так звати хулігана, неодноразово прохали не ставити тут мікроавтобус, але той стоїть на своєму, мовляв 15 років тут живе, паркувався на цьому місці і буде паркуватися. 

«Кому ця клумба завадила, місць було море, на відео видно, два місця було для паркування» — сказала сусідка Оксана Рудніцька.

«Він каже це моя тут територія і я буду ставити тут машину, він тут кричав, ругався, матами всіх посилав. Жінці осколок потрапив в ногу, то ми ще кров зупиняли» — додав потерпілий Петро Горобець.

Поспілкуватися із героєм відео, ми не змогли, чоловіка вдома не було. Телефон теж вимкнений. Не з’явився чоловік і на допит у поліцію у призначений йому час.

Сусіди ж певні, вже зранку Семен був напідпитку, а тому і почав гамселити все підряд.    

Після скоєного чоловік сів за кермо і поїхав геть під гучну музику і сигнали під вікнами. Вибачень сусіди так і не почули, однак після розголосу автівки на клумбі немає. Нині на чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство