Вже цими вихідними у Житомирі відбудеться Кorolev avia fest

Вже у цими вихідними у Житомирі — Korolеv Avia Fest. 500 пілотів з різних країн світу, виставка літаків, виступи парашутистів, розіграш автомобіля Tesla та хедлайнери цього свята —  Настя Каменських та Jerry Heil. І це не все, що чекає на житомирян та гостей свята. У міській раді сьогодні розповіли цікавинки дводенного фестивалю.

«Запрошуємо в першу чергу наших житомирян для того, щоб дійсно побачити шоу, можливості легкої авіації, подивитися на наші військові літаки, подивитися виконання акробатики чемпіонів Європи» — повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Свято такого масштабу у Житомирі відбувається вперше. На фестивалі презентують ролик «Незламний. Шлях до мрії» про Сергія Павловича Корольова, нашого земляка та вже бренду міста. 

«Ім’я Сергія Павловича Корольова має бути закріпленим за Житомиром і це наша історія, і наша гордість» — додав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Кращі пілоти України покажуть повітряне шоу. Окрім вітчизняних аероклубів до Житомира злетяться й учасники фестивалю з різних куточків світу.

Та найголовніше — свято доступне для усіх бажаючих, вхід на територію вільний, але є й окремі, платні зони. Вартість квитків туди становить 60 грн. Хоча дітям до 12 років, людям з інвалідністю, учасникам АТО та ліквідаторам аварії на ЧАЕС платити не потрібно. Нагадаю, фрі зона знаходиться біля сцени, концерти безкоштовні, до того ж платну виставку гості зможуть побачити на екрані, де усе транслюватиметься.  

Ну і одна з головних подій свята — розіграш Тесли та гонки між власниками електрокарів. Бажаючі позмагатися попередньо мають зареєструватися на сайті тесла та купити квиток. Усі умови там детально описані. Відпочити на святі зможуть і батьки, окремо для дітлахів на фестивалі проведуть майстеркласи. А ввечері запрацюють зони фуд-корту. Робити вечір не лише цікавим, а й смачним будуть львів’яни, але долучаться й житомирські підприємці.


Дістатися до Аеропорту можна автобусами, які ці два дні будуть додатково курсувати з Площі Перемоги до в’їзду в аеропорт. Людей, які самостійно не можуть дістатися до локації, підвезуть прямо у потрібне місце. Вартість проїзду коштуватиме як і у звичайний день в міському транспорті