У Житомирі чоловік двічі переїхав собаку: чотирилапий залишився живим

У Житомирі чоловік переїхав собаку, яка спала посеред двору. Все відбулось на очах у дітей. Відео з камер спостереження побачили волонтери й забили на сполох, від винуватця ДТП вимагають повністю покрити лікування тварини. 

«Вийшла на кухню, чую стук машини і виск собаки. По відео видно як він два рази переїхав цю собаку» — розповіла свідок Галина Філінська.

«Це просто диво, мало того, що він живий, то в нього немає внутрішніх пошкоджень» — додала місцева жителька Наталія.

Галина Філінська каже, просила вийти чоловіка з машини та все ж завезти тварину до ветеринара, однак він поїхав геть. 

Ситуація обурила місцеву волонтерку, вона зняла на відео розмову з чоловіком, який вчинив ДТП. Той виправдовується, мовляв, собаку не помітив. 

Телефоном нам вдалося зв’язатися із водієм авто. Володимир каже відео неповне й насправді він вийшов до собаки. Це підтверджує і його пасажирка.

«Я не такий монстр, щоб уїхати з місця наїзду, я пересвідчився, що з собакою усе добре, це констатували і в поліклініці. Там відео неповне, там відео до того моменту як я відкрив двері» — повідомив водій Володимир.

«Ми поїхали за нею шукати її, вона втікала. Вибачте мене, я не буду за собакою бігти, щоб вона мене погризла, я не знаю, що це за собака» — додала пасажирка Світлана.

За словами пасажирки автівки, собаку обстежили й життю нічого не загрожує, за потреби лікування водій сплатить. 

«За лікування і огляд вже заплатили. Собаці більше нічого абсолютно не треба на даний момент. Собака здорова, заключення йому нададуть упродовж 3-5 робочих днів. І якщо собаку потребуватиме подальшого лікування він не відмовляється» — розповіла пасажирка Світлана.

Волонтерка ж вважає, що цього недостатньо. Собаку треба ретельно обстежити і пролікувати. 

Поки ж улюбленець району на прізвисько «Козак», який побував під колесами легковика й далі радує своїх сусідів. Люди кажуть, разом із ним прожили 14 років, для них він став рідним. Спеціально для козака тут готують його улюблену страву. 

Відносно чоловіка люди написали заяву у поліцію, нині на нього склали адмінпротокол. Чи відповідатиме винуватець ДТП перед законом вирішуватиме суд