У Житомирі відбувся фестиваль «KOROLОV AVIA FEST - 2021»

Міжнародний космічний фестиваль «KOROLОV AVIA FEST» цьогоріч тривав два дні. Обійшовся він у понад мільйон гривень.

Мер Житомира каже – така подія важлива для міста. 

«Сьогодні дуже багато буде людей з усієї України. В першу чергу це пілоти. 500 пілотів сьогодні вже на святі. У нас пілоти з інших країн – це Румунія, Франція, Німеччина, Польща, Литва. Для нас дуже важливо показати, що в нас є новий аеропорт, що він отримав статус Міжнародного» — розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Видовищні польоти військової авіації та круті віражі спортивної. Так тривав перший день космічного фестивалю. Пілоти ж прямо над натовпом людей дивували своєю майстерністю.

Окрім, небесного видовища – усі бажаючі могли сфотографуватися з літаками та навіть посидіти за штурвалом. Загалом, кажуть усе сподобалося.

Для відвідувачів фестивалю дводенно працювали різноманітні фуд-корти, зони відпочинку, виставка виробів легкої авіації, виставка авіакосмічної та авіаційної техніки. Також, рідкісні експонати музею космонавтики. Хедлайнеркою першого дня фестивалю стала відома співачка NK.

Другий день фестивалю був не менш насиченим. Розпочали його байкери. Кажуть, на своїх залізних конях додали бездоріжжя і навіть піднімалися у гори. 

Родзинка другого дня – драг-рейсинг від найшвидших автомобілів та флешмоб електрокарів.

Чи не найочікуваніша подія цього дня – перший етап розіграшу автомобілю Tesla. Так, організатори вибрали 5 півфіналістів. Один з них незабаром стане власником сучасного електрокару. 

 

І на завершення фестивалю на сцену вийшла українська співачка, авторка пісень та блогер Jerry Heil