Петро Порошенко взяв участь у Марші Патріотів, приуроченому до 30-ї річниці Незалежності України

641

В оточенні ветеранів і родин полеглих Героїв лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко взяв участь у Марші Патріотів, приуроченому до 30-тої річниці Незалежності України. Колони з учасників війни з Росією пройшли центром Києва, аби кожен охочий міг подякувати захисникам країни за можливість сьогоднішнього свята.

«У 2014 році, сім років тому, коли Україна святкувала 23-ту річницю своєї Незалежності вони забезпечили, щоб була і 24-та, і 25-та, і 30-та річниця» — сказав лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

День Незалежності Петро Порошенко, за традицією, почав із Зали пам’яті, де разом з дружиною і своєю командою вшанував пам’ять полеглих за українську незалежність Героїв. Він наголосив, українська армія залишається головним гарантом суверенітету та незалежності України. Тому потребує особливого піклування і підтримки. 

«Гарантом суверенітету і незалежності України, в першу чергу, є Збройні сили України, є її захисники. І чим більше ми будемо поважати і вшановувати пам’ять, чим більше ми будемо любити і забезпечувати Збройні сили, тим міцніше будуть гарантії суверенітету» — додав лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко