«Україна буде сильною!» — свято від Житомирського «УДАРу Віталія Кличка» до 30-річчя Незалежності

Святковий пиріг, вікторина, кульки та подарунки. Обласний осередок партії «УДАР Віталія Кличка» привітали житомирян з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності

«День Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України — це два значущих свята для нашої держави, для всіх українців. Житомирська обласна організація політичної партії „УДАР Віталія Кличка“ не стала осторонь. Ми вирішили привітати житомирян та всіх гостей міста, і організували свято. Сьогодні відбулася вікторина, де задавали питання про Україну, про Віталія Кличка, про День Незалежності, про Державний Прапор України» — розповіла голова виконкому Житомирської обласної організації «УДАР Віталія Кличка» Вікторія Ієговська.

Від малого до великого усі відповідали на запитання про нашу державу та отримували подарунки від організаторів свята.

Від свята у захваті не тільки малеча, але й дорослі.

«Я завжди підтримую «УДАР» і Кличка. Це мій друг і товариш, якого я завжди поважала. Він дуже цікавий. Ми прийшли на свято, щоб привітати усіх, Україну нашу улюблену і прекрасну, щоб усі були щасливі, здорові і жили довго-довго» — каже житомирянка Людмила.

«Ви бачили тут дуже позитивні емоції у наших маленьких діточок, у їх батьків. Ми впевненні, що з такою молоддю Україна буде сильною!» — додала голова виконкому Житомирської обласної організації «УДАР Віталія Кличка» Вікторія Ієговська.

Свято без смаколиків, не свято. Тому усіх присутніх пригощали смачним і запашним пирогом