За сприяння Арсенія Пушкаренка було реконструйовано каньйон у Коростишеві

Перлина Житомирської області – Коростишівський каньйон. Місце, яке входить в туристичні путівники та куди приїжджають гості з різних міст України. Ще 3 місяці тому кар’єр виглядав занедбаним та не облаштованим для відпочинку. Нині ж, за сприяння народних депутатів від фракції «Слуга Народу» урочище повністю реконструйоване.

«Такі місця – це наше обличчя, обличчя громади, обличчя області, обличчя держави. Тому нами було прийнято рішення на цьому місці, щоб до Дня незалежності привести цей бренд нашої області, цей красивий туристичний об’єкт до того вигляду, як він має виглядати і як це є закордоном, коли ми подорожуємо, приїжджаємо і приємно знаходитись в тих чи інших культурних чи туристичних місцях» — сказав народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Своя обіцянку навести лад до річниці незалежності депутати виконали. І вже 25-го серпня відбулось урочисте відкриття урочища «Каньйон». Тепер це місце обладнане альтанками, сходами та іншим. А також було очищено всю територію.

«До Дня Незалежності треба було його зробити, достроково це виконали. Багато вже відчули це, хто приїжджав на дні відпочинку, відпочивали, загоряли і раділи. Хотілося б, щоб сьогодні ця краса зберігалася на довгі роки, тільки його прикрашати і зберігати» — повідомив директор ДП «Коростишівське лісове господарство» Валерій Ейсмонт.

З нагоди 30-ї річниці незалежності України народні депутати також нагородили почесних мешканців району, відзначили роботу лісівників та соціальних працівників. Вони  тримали подяки та іменні годинники  від Верховної Ради.

«Ми всі патріотичні, ми віримо в те, що ми робимо, ми різні, але ми єдині. Дійсно, ви знаєте, проїхавшись Україною, мандруючи, дивлячись на цю красу, яку нам подарувала природа, не можна зупинитися, щоб не сфотографуватися. Ми багаті і природою, і душею, і гостинністю, і тим, що ми відчуваємо, ми ділимось з усім народом» — каже народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Тетяна Грищенко.

Більшу частину реалізації проєкту взяли на себе лісівники і результати, яких вдалось досягнути за такий короткий термін вражають усіх. В день відкриття урочища до місця вже приїжджали туристи та відпочивальники.

«Я, як голова підкомітету з питань соціального захисту прав ветеранів, дуже високо оцінюю зроблену роботу, тому що сюди можуть приїжджати ветерани, яким треба відпочити самим, з сім’ями, також сюди можуть завітати і туристи з-за кордону і взагалі українці, які мандрують Україною і підтримають розвиток нашої України, який зараз в нас відбувається на належному рівні» — повідомив народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Анатолій Остапенко.

Оновлення культурних та туристичних об’єктів – є одним з напрямків роботи команди партії «Слуга Народу». Адже такі місця є візитівками всієї країни, тому мають виглядати належним чином.

«І нові бесідки, і новий в’їзд, була загрейдарована дорога, і новий понтон. Весь цей результат оновлення кар’єру – це результат роботи нашої команди. Сьогодні тут не соромно знаходитись, сьогодні не соромно, що тисячі туристів, які приїжджають сюди щодня, бачать тут не тільки природню красу, але й інфраструктуру. Тому для нашої команди було принципово навести тут лад і символічно, що це до 30-ї річниці незалежності. І цей оновлений каньйон – це власне та Україна, на яку всі ми заслуговуємо» — сказав народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко