Цими вихідними житомирянка Тетяна Кісельова підкорювала сцену вокального шоу «Співають всі»

36-річна Тетяна Кісельова викладає естрадний вокал у 2-ій музичній школі ім. Святослава Ріхтера, має власний гурт «МATE  ВAND».  Цієї суботи співачка запалювала сцену вокального шоу «Співають всі». На кастинг дівчину запросили організатори шоу. Каже, побачили її виступи на сторінці у соціальній мережі.

«Я не знала, що це буде за шоу. Запитала. Вони сказали, що це буде франшиза британського шоу «All together now» і запропонували мені взяти участь у кастингу» — сказала співачка Тетяна Кісельова.

Співачка без вагань погодилась. Каже, конкурсний відбір для неї був не складним. Разом зі своїм гуртом записала два треки для прослуховування і заповнила анкету учасника. Вже перед самим  виходом на сцену Тетяну переповнювали емоції.  Проте, хвилювання вдалося вгамувати. Каже, мріяла підняти усіх 100 зіркових членів журі.

«Був такий адреналін, що не можу передати. Але коли вийшла на сцену, все це відійшло на другий план. І у мене була ціль: класно відпрацювати і запалити всіх сто зірок» — розповідає співачка Тетяна Кісельова.

В захваті від виступу житомирянки залишалися майже усі члени журі.

«Я навіть і не мала надії, що піднімуться 95. Я була дуже рада» — додала співачка Тетяна Кісельова.

Для фінального батлу зіркове журі залишило трьох учасників. Тетяна була однією з них. Однак, співачці не вистачило лише двох балів. Каже, не розчарована. Адже, зробила усе, що змогла. 

«Моя ціль була: гарно виступити, гарно представити своє місто і я це зробила. А далі вже вирішували суді і обставини. Тобто це вже було не в моїх руках. Усе що я могла зробити — я зробила» — каже співачка Тетяна Кісельова.

Житомирянка розповідає підтримка від артистів була фантастичною. Найбільше її відчувала після виступу, коли зайняла місце фіналістки. Про саме ж шоу каже – ніякого сценарію немає, усе відбувається наживо. Усі коментарі й емоції справжні.

«Учасники виступають вживу. Це все вживу. Коменти вживу. Зірки реагують і дають коментарі також вживу» — розповіла співачка Тетяна Кісельова.

Життя Тетяни після участі у шоу не змінилося. Зіркою себе не вважає, але зізнається — уваги до її особи стало таки більше. Каже, отримала чимало повідомлень зі словами підтримки від як від друзів та близьких, так і від геть незнайомих людей.  

«Отримала дуже багато відгуків, дуже багато смс-повідомлень від тих людей, яких я не знаю, з якими незнайома. Хочу їм всім подякувати. Мені дуже приємно було» — каже співачка Тетяна Кісельова.

«Я не планую брати участі ні в яких талант шоу. Хотіла би записати декілька своїх пісень. У мене є доробки зі своїми хлопцями. Тому, що я знаю, що в нашої команди «МATE BAND» дуже класний потенціал» — додала співачка Тетяна Кісельова