У ЗОШ №28 відсвяткували День знань

Перше вересня — особливий і хвилюючий день для школярів. Передусім для тих, хто вперше йде до школи. Першачки зізнаються, з нетерпінням чекали, коли до рук візьмуть куплені портфелики, одягнуть нову форму та прийдуть знайомитися з першою вчителькою та новими друзями.   

Та більше дітей хвилюються їхні батьки. Пані Наталя розповідає, сьогодні в перший клас привела двох своїх хлопчаків. Відтепер у неї вдома троє школяриків.   

«Дуже хвилююся. Це дійсно хвилюючий момент. Я люблю своїх діток. І хочу всього найкращого для них» — каже мама першокласників Наталія Кобилинська.

Перший дзвоник з нетерпінням чекали і вчителі. Бо ж, кажуть, дуже скучили за рідними стінами та допитливими поглядами учнів. На святковій лінійці «класній мамі» вручили коровай. Разом зі своїм учнями вони танцювали, розважалися та отримали валізу з подарунками.

«Дуже хвилювалася, але коли побачила діток, насправді, дуже зраділа. Такі чуйні, добрі, ніжні. І взагалі, як можна діток не любити? Це моя робота, моя любов, моє серце, все моє життя» — розповіла вчителька початкових класів Оксана Курта.

Цього року на урочисту лінійку маленьких школярів з квітами у руках виводили батьки. Директорка школи наголошує, у такий спосіб хотіли, щоб ті відчували родину підтримку. Радіє, бо на свято Першого дзвоника вдалося зібрати на шкільному стадіоні усіх учнів. Та відчути святкову атмосферу у повному обсязі.

На святі присутня і крапля смутку. Бо ж для 11-класників шкільне Перше вересня є останнім. 

Урочисте святкування продовжилося першим уроком, який присвятили 30-й річниці Незалежності України