За сприяння нардепів Грищенко та Пушкаренка в селі Луки відкрито оновлену школу

В селі Луки Малинського районі після капітального ремонту відкрили школу. Будівництво відбувалось за сприяння народних депутатів партії «Слуга Народу». В першу чергу минулого року було повністю замінено покрівлю, нині ж зроблені усі внутрішні роботи.

«Буквально 2 місяці тому назад ми почали, проговорили, що вони хочуть мені допомогти облаштувати школу. Ми всіма силами знайшли проєктантів, проєктанти зробили проєкти. Ми маємо сьогодні повністю заміну всього, міняли все, збивали стару штукатурку, збивали все до 0. 2 неділі тому назад тут ще були руїни» — розповів староста с. Луки Іван Венглінський.

Школа обслуговує 9 найближчих сіл і вже 1-го вересня в нових сучасних умовах навчатиметься 145 дітей, з яких 16 першачків. Народні депутати подбали не тільки про комфорт та зручність для школярів, а й про їхнє здоров’я. Не території навчального закладу також було встановлено спортивний майданчик.

«Школа – це діти, а здорові діти – це наша здорова нація. Ми вирішили, що все ж таки такий майданчик він має бути для громади. Це здорова нація, це діти. І не тільки діти будуть тут займатися, я так рахую. Для громади це велике відкриття, діти тут радіють, вони тут знайомляться, вони оздоровлюються. Тому ми вирішили подарувати такий майданчик для цієї громади» — сказала народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Тетяна Грищенко.

На цьому облаштування навчального закладу не закінчується і вже на наступний рік планується зробити термосанацію будівлі. Це частина  головної мети команди партії «Слуга Народу», а саме розвитку усіх громад. В кожній ОТГ має бути щонайменше один об’єкт «Великого будівництва».

«Це покликано не те, щоб кожна громада Житомирщини, зокрема 66 громад, отримали оновлені школи, садочки, амбулаторії, лікарні, спортивні об’єкти, чи то басейни, чи то стадіони. Зокрема, Малинська громада в цьому році вперше за 30 років незалежності України отримала 2 дороги» — розповів народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Кожна громада України нині активно розвивається та розбудовується відповідно до потреб. І селище Луки є тому чудовим прикладом. Команда партії «Слуга Народу» впевнено працює над тим, щоб таких ОТГ було якомога більше