IT STEP SCHOOL нарешті відчинила свої гостинні двері для учнів

Так розпочалась святкова лінійка, присвячена початку навчального року в IT STEP SCHOOL Житомир. Формат, якого в нашому місті ще не було: ведучий, презентації, меми, ігри та кенді-бар. Також перших учнів школи привітали навіть представники влади міста.

«Сиджу і згадую своє перше вересня і воно трошки відрізнялося від того, що я сьогодні бачу і це класно. Сьогодні відкриття IT STEP SCHOOL – це дійсно велика подія для Житомира. Хочу подякувати батькам за те, що вони не побоялися, бо я розумію відповідальність. В дитини ніколи не буде другого шансу піти в 1й клас чи в 5й клас. Ви взяли на себе відповідальність, відповідальність за майбутнє. Але я впевнений, що все буде класно. Нам, місту дуже потрібні такі молоді креативні люди, дякую вам, що ви є» — сказав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

«Майбутнє поруч». Так позиціонує себе IT STEP SCHOOL. На учнів чекають цікаві заняття з молодими та креативними викладачами, а також зовсім нові для нашого міста предмети. Дітлахам тепер не доведеться носити підручники, усі вони завантажені в персональні планшети. 

«Я вам покажу дійсно круті можливості вашого смартфону. А саме: навчу робити такі фотографії, які дійсно не будуть відрізнятися від проєктів найвідоміших фотографів, я навчу вас знімати такі відеоролики, які будуть набирати перегляди і лайки в ютуб. Ми будемо тестити ігри, ми будемо програмувати і звичайно ми будемо створювати ігри усіляких жанрів. Я екаю вас саме на своїх заняттях розширювати границі IT» — розповідає вчителька інформатики Анастасія Паташева.

Наразі в IT STEP SCHOOL навчаються 5-10-ті класи. В кожному з них близько 6-7 чоловік. Однак набір продовжується і класи нараховуватимуть щонайменше 15 учнів. Батьки зізнаються, довго чекали такий навчальний заклад у Житомирі, тому очікують тільки найкращих результатів. 

«Школи переповнені учнями, дітям не можуть приділити стільки уваги, скільки хотілося б вчителям. Тому це основна причина чому я привів свою дитину в цю школу. Крім того новий підхід, креативне мислення, нові предмети, які на сьогодні стають важливими» — сказав батько учня 7-го класу Олександр Ракович.

Особливістю IT STEP SCHOOL також є те, що діти навчаються цілий день та без домашніх завдань. Учні все виконуватимуть в школі. Окрім предметів напрямку IT школярі вивчатимуть дисципліни, які обов’язково знадобляться в житті. 

«Ми починаємо о 9-й годині і продовжуємо аж до 17-ї. Цілий день насичений уроками. Насичений уроками з освітньої програми, адже ми є ліцензована школа від Міністерства освіти. Крім цього ми вивчаємо IT-дисципліни, ми вивчаємо психологію, ми вивчаємо додаткові інструменти, пов’язані з життям, емоційний інтелект, проводимо бізнес-тренінги. Тобто цілий-цілий день діти навчаються» — розповів директор IT STEP SCHOOL Житомир Володимир Глущенко.

На думку директора, навчальний заклад має готувати до дорослого життя. Саме таку мету несе IT STEP SCHOOL Житомир. Керівництво запевняє, так виглядає загальноосвітня школа майбутнього. 

«Сьогодні, коли ми кажемо, що наш девіз «Майбутнє поруч», я хочу вам сказати, що майбутнє не поруч. Майбутнє вже тут. І ми, і ми з вами, ваші діти, ми створюємо це майбутнє, нове майбутнє з новими технологіями» — додав директор IT STEP SCHOOL Житомир Володимир Глущенко