У Житомирі відсвяткували «День житомирян»

Прем’єра фільму про Корольова, виставка-фестиваль «Військовий сувенір», виступити вокальних та хореографічних колективів та багато іншого. Так вітали жителів та гостей міста з «Днем житомирян».

«Ми захотіли зробити невеличке свято. Все одно подарувати відпочинок і радість людям, подарувати емоцію, невеликий джазовий концерт» — розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

У День житомирян привітали з професійним святом підприємців. Також пам’ятними медалями нагородили тих, хто прославляє місто. Відтак, відзнаку «За заслуги перед містом ІІІ ступеня» отримав фронтмен гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин. 

У цей день на Михайлівскій працював мобільний центр вакцинації. Усі, хто отримав щеплення взяли участь у розіграші 10-ти еко-торб та 3-х кошиків із солодощами. Загалом за день провакцинували понад 100 осіб.  

В рамках фестивалю відбувся Fashion показ від відомих українських дизайнерів. Це чоловічі костюми, новинки цьогорічного осіннього сезону, сучасні національні вбрання та колекція одягу, якому дали «друге життя». 

На модному показі представили свою колекції і столичні майстри. Маленькі житомиряни кажуть – свято сподобалося.

Родзинкою свята став лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, віртуоз віолончеліст PETROV VIOLONGELLO