Розпочали новий сезон нічиєю: Полісся U-19 зустрілося на Спартак Арені із київським ДЮСШ 26

У першому таймі гравці СДЮСШОР Полісся U-19 відкрили рахунок. На 36-й хвилині новий гравець із Бердичева Віталій БОгданович після вдалого асисту поцілив у ворота суперника.

Та вже у перші хвилини другого тайму київське ДЮСШ 26 U-19 зрівняло рахунок. Таким він протримався до кінця матчу, отож новий сезон завершився нічиєю.

Результатом матчу полісяни не задоволені. Нападник Віталій Богданович, який перший змінив рахунок був налаштований на ще один гол, але травмувався й поле довелося залишити.

«Слабо були підготовлені фізично. А так було ще багато моментів. Не забивали, удачі, фарту не вистачило можливо. Тому така собі гра. Ми повинні були перемагати. Хотів ще забити, але мене змінили, травмувався, не вистачило сил», - футболіст Полісся U-19 ВІТАЛІЙ БОГДАНОВИЧ.

Вкрай незадоволений результатом і тренер житомирської команди.

А от команді суперників результат сподобався. Гравці кажуть після перерви й розмови з тренером на полі відчули себе впевненіше.

Правий захисник ДЮСШ 26 U-19 розповідає, із житомирськими футболістами на полі вже зустрічався, а от його команда із Поліссям грала вперше. Зізнається, результат міг бути кращим та завадили деякі моменти.

І хоча першою грою у новому сезоні Полісся незадоволене, надалі налаштовані перемагати. Нині перед командою стоїть завдання вигравати матчі аби потрапити у фінальну частину чемпіонату України серед юніорів.