«Муха на стіні»: історія талановитих музикантів із Житомирщини

467

Талант із Житомирщини. Така слава ходить про Олега Ордановського у соціальних мережах. Хлопець став відомий завдяки своїм виступам на Майдані Незалежності в Києві, хоча більша частина життя пов’язана із Житомиром. Зізнається, любов до музики була з дитинства, однак виявилась вона завдяки танцям. Хлопець професійно займався брейк-дансом і саме ті мелодії, під які доводилось танцювати, викликали зацікавленість барабанами.

Зараз барабани, як каже сам музикант, стали для нього «легальним наркотиком». Навчався грати самостійно і вже близько 10-ти років пов’язує своє життя із цим музичним інструментом. Відтворює як власні пісні, так і відомих виконавців.

Окрім барабанів, Олег також грає на електрогітарі. З цього інструменту і починався музичний шлях хлопця. Почав писати власні пісні приблизно у 17 років, після чого пробував сам робити аранжування.  Олег також є учасником гурту «Муха на стіні», в якій грає разом з Богданом Мухою (учасником 11 сезону шоу «Голос країни»). Зізнається, в один момент вирішив для себе сфокусуватися лише на одному напрямку в музиці. Поступово це переросло у справжній професійний гурт.

До знайомства хлопці чули один про одного як про талановитих музикантів, тому не могли втратити можливість співпрацювати. Про свою зустріч самі артисти жартують: це було кохання з першого погляду.  Зараз вони не просто колеги, а й хороші друзі. Розділити свої ролі у гурті не можуть, зізнаються, це суцільна синергія.  

Нещодавно «Муха на стіні» презентувала свій другий альбом під назвою «Бились». Кажуть, це пісня про життя і їх варто лише послухати, кожен знайде в них частинку себе.

На досягнутому музиканти не зупиняються і вже будують плани на майбутнє. Кажуть, ця робота для них – насолода, тому працюватимуть краще і більше заради своїх слухачів