Неприбрана територія, дірявий дах і без поточного ремонту: мешканці будинку бідкаються на ВЖРЕП

411

Мешканці 5-ти поверхівки, що за адресою вулиця Короленка 5/22 незадоволені управляючою компанією, що обслуговує їхній будинок.  Мовляв, платіжки за квартплату приходять чималі, а от якість послуг бажає кращого.

«Проблема в чому? По-перше, криша дирява. Кронування дерев: як упаде дерево, то половини будинку вже не буде» — каже голова будинкового комітету Геннадій Шутовський.

 За словами жителів цього будинку, поточний ремонт проводився у далекому 2015 році. 

«Нужна замена пластиковых труб, потому что в любой момент может стояк прорвать. И у меня была такая ситуация, что вода побежала, соседей начала топить. Именно труба не моя, а труба стояка. Дому 50 лет, а никто ничего не делает» — каже мешканець будинку Володимир Володін

Спочатку нашу знімальну групу запрошують  у підвал, а потім на дах. Кажуть, там ситуація найгірша.

За словами голови будинкового комітету, вони неодноразово звертались зі скаргами і до ВЖРЕПу №5, і до поліції, і навіть до суду.

«Звертались, звертаємся. Я подав протокол (де розписані невиконані обов᾿язки) в міську раду до Сухомлина. Особисто написано. І подав директору ТОВ «УК «ВЖРЕП №5». Вони на сьогоднішній день не дали відповідь» — розповів голова будинкового комітету Геннадій Шутовський.

Натомість в управляючій компанії про незадоволених мешканців вперше чують. Кажуть, до них скарги не надходили. 

«Нарікань з мешканців будинку взагалі не було. Тобто жодного звернення на сьогоднішній день з приводу неякісного прибирання, чи взагалі наявність сміття і так далі — не було» — сказав юрист ТОВ «УК «ВЖРЕП №5» Андрій Свинарчук.

Ба більше, поточний ремонт проводиться регулярно щороку, запевняють в управляючій компанії

«Що стосується підвального приміщення, підвальне приміщення так само прибирається. Крім прибирання, проводиться постійний ремонт. Тобто, в залежності від необхідності, там можливо якісь пориви, чи аварійні ситуації. А криша – то взагалі питань ніяких не було. Тиждень чи два тому які дощі були, і взагалі жодної скарги не було, що там щось протікає» — додав юрист ТОВ «УК «ВЖРЕП №5» Андрій Свинарчук.

Разом з тим мешканці будинку націлені довести справу до кінця, й готові надалі стукати у відповідні кабінети, аби їхні вимоги такі були почуті