110 спортсменів Житомира нагородили стипендією міського голови

399

Уже традиційно до Дня фізичної культури та спорту України на стадіоні «Спартак Арена» нагородили 110 кращих спортсменів Житомира. Для нагородження обрали олімпійські та неолімпійські види спорту, а також спорт для людей з інвалідністю. Сума стипендій коливається від двох до п’яти тисяч гривень.

Крім грошового еквіваленту спортсмени отримали цінні подарунки, дипломи, символічні статуетки та квіти. Відзначила міська влада й тренерів.

Ольга впродовж чотирьох років професійно займається стрільбою з лука. Заслужену нагороду отримала за перше місце на чемпіонаті України серед юніорів, який проходив у Львові. Розповідає, уже вдруге отримує стипендію міського голови.

«Емоції неймовірні. У 2019 році я отримала стипендію за третє місце на чемпіонаті України серед дорослих. Тоді отримала дві тисячі, а зараз отримаю п'ять тисяч» — сказала Ольга Хомутовська.

Денис уже 10 років займається сучасним п’ятиборством. Сам хлопець каже, нагороду отримав за відповідальне ставлення до тренувань, демонстрацію найвищих досягнень і результатів на різноманітних чемпіонатах області та України. Отримана нагорода мотивує Дениса впевнено рухатися вперед.

«Дуже радий отримати таку нагороду. Це хороші емоції. Тебе це мотивує більше тренуватися, показувати нові результати, досягати нових вершин і ставити гарні цілі як у житті, так і в спорті» — розповів Денис Бондаренко