«Центр фільтрації води» святкує свій День народження

500

11 років роботи та тисячі задоволених клієнтів. «Центр фільтрації води» святкує День народження. Організація заснована ще у далекому 2010-му на базі компанії «Магія Комфорту». За ці роки досягли вже неабиякого успіху.

Своєю місією вважають забезпечити якісний процес водопідготовки, водопостачання та водовідведення задля збереження здоров’я людини і навколишнього середовища.

«Ми навчилися досліджувати воду, ми навчилися пропонувати рішення. В нас є служба, яка займається монтажем обладнання. Є адміністратор, яка займається сервісною службою. Тобто, фактично звернувшись до нас ви отримаєте комплекс послуг – починаючи від дослідження води, закінчуючи уведенням в експлуатацію працюючі системи і їх подальше сервісне обслуговування» — розповів директор «Центру фільтрації води» Віталій Покляченко.

«Центр фільтрації води» піклується про кожного клієнта та надає різноманітні послуги. У компанії є відділ фільтрації, де допоможуть отримати чисту воду відповідно до ваших потреб. Кожен проєкт супроводжується сертифікованими спеціалістами та сервісною підтримкою.

За останні роки «Центр фільтрації води» навчився навіть видаляти радон із води.

Насосний відділ компанії орієнтується на параметри замовника, проводить діагностику та сервісне обслуговування.

Спеціалісти «Центру фільтрації води» встановлюють і автономні каналізації. Завдяки сучасному обладнанню усі стічні води очищуються і можуть використовуватися для технічних потреб. Окрім того, фахівці центру за допомогою відеодіагностики можуть швидко і якісно виправити будь-яку проблему.

Вимір ущільнення ґрунтів – ще одна із послуг, яку надає «Центр». Спеціалісти можуть миттєво оцінити несучу здатність та деформацію ґрунтів.

«Центр фільтрації води» і у своєму приміщенні використовує новітні системи її очищення. До свого Дня народження влаштували навіть екологічну акцію – «Наповни пляшку водою тут»