В рамках акції «Крила захисту» для воїнів ОСС діти виготовляли вітальні листівки

660

Вітальні листівки своїми руками: у Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся майстер-клас в рамках акції «Крила захисту», на якому виготовляли власну листівку воїну-захиснику України. Учні закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти всієї області долучились онлайн до створення патріотичних вітальних листівок. 

«Загалом ця творча майстерня проводиться сьогодні в рамках такої акції, яка триває у нас започаткована Центром з 2014 року – саме тоді, коли була необхідна підтримка і моральна, і матеріальна, і взагалі що ми поряд з бійцями, які відстоюють незалежність України» — розповіла заступник директора з навчально-методичної роботи КЗПО «Обласний центр ДЮТ» Наталія Пантус.

На листівках висловлювали слова вдячності воїнам-захисникам та побажали нашим героям якомога швидше з перемогою повернутися до рідних домівок.

Яскраві листівки зроблені з великою любов׳ю і наповнені щирими побажаннями відважним воїнам ООС. У центрі творчості переконані, що роблять добру і необхідну справу.

«Знаєте, коли ми відправляли багато речей туди, різних сувенірів, і відповіді про те, отримали вони, чи не отримали – ми не знали. Можливо, щось з ними трапилось. Чи воно важливо, значимо? І коли повернулися хлопці з 95-ої і привезли листівку і мішечок з пахучими травами, та сказали, що вони носили його з собою, тоді ми зрозуміли, що наша справа важлива» — додала заступник директора з навчально-методичної роботи КЗПО «Обласний центр ДЮТ» Наталія Пантус.

Сотні теплих слів та побажань відправляються туди, де сьогодні лунають вибухи та свистять ворожі кулі. У Центрі дитячої та юнацької творчості сподіваються на те, що кожен із бійців, хто отримає цю написану від руки звісточку, відчує підтримку тих, кого вони захищають