Вулицю Івана Кочерги підприємці перетворили на смітник: на них склали адмінпротокол

552

Допис вранці на своїй сторінці у фейсбук оприлюднив начальник управління житлового господарства. На ньому купа сміття, яка очевидно не один день тут лежить.

«Перше, що побачив, що це центр міста, вулиця Івана Кочерги і там лежать тверді побутові відходи. Ну пакетів може 15» — розповів начальник управління житлового господарства Андрій Гуменюк.

Повідомили про інцидент небайдужі, коли ж посадовець приїхав на місце, каже, жахнувся, адже смітник посеред вулиці влаштували працівники кав’ярні, яка знаходиться поруч. 

«Не полінувався, заглянув у кожен пакет, кажу як є. Нижній пакет був «Булочної №9», дівчата з цим погодились» — додав ачальник управління житлового господарства Андрій Гуменюк.

А далі вже спрацювала стадна поведінка. Й самі житомиряни вулицю почали перетворювати на смітник. 

І хоча заклад має договір на вивезення сміття, пояснити як пакет опинився біля дерева не можуть. Водночас провини дівчата не визнають. Згодом у кав’ярні кажуть, сміття можливо і не їхнє. 

Комунальники сміття прибрали, здавалося б історія має закінчитися, але ні.

Самовільно викидати сміття почали працівники секонд хенду, який теж знаходиться неподалік. Вирахували порушників за чеками, які знайшли всередині. 

У магазині спілкуватися не хочуть, однак провину визнають.

На правопорушників склали адмінпротокол, тепер власники мають сплатити штраф