Ігор Гундич став заступником лідера Житомирського обласного «УДАРу» Олега Дзюбенка

438

Очільник Житомирської обласної державної адміністрації 2016-2019 років Ігор Гундич став заступником лідера Житомирської обласної партії «УДАР» Олега Дзюбенка. Таке рішення ухвалили партійці «УДАРу Віталія Кличка» на загальних зборах обласної організації партії. Новообраний заступник лідера подякував за довіру та закликав усіх активних і небайдужих долучатися до команди.

«Партія «Удар» має бути представлена у кожній ОТГ. На сьогодні у нас їх в області 66. І, повірте, що сьогодні ми працюємо над тим, що в кожній громаді будуть представники політичної партії «Удар». Тому що дійсно, ті завдання ті амбітні плани, які стоять сьогодні перед нашою командою, однозначно потрібно розбудовувати. Розбудовувати партію для того, щоб в подальшому брати активну участь у всіх політичних процесах, які будуть відбуватися в країні» — сказав заступник лідера Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Гундич.

Також під час загальних зборів Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко вручив партійні квитки новим членам партії.

«Наша з вами спільна мета – збудувати, сформувати гідну, достойну команду на теренах Житомирщини. Команду однодумців. Людей, які підтримують нашого лідера. Людей, які здатні реалізовувати програму партії у життя» — повідомив лідер Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко.

Всеукраїнська політична партія «УДАР Віталія Кличка» вже має тисячі партійців, сотні осередків та потужне представництво у місцевих радах багатьох регіонів України. Вона збирає навколо себе потужну команду, гідну альтернативу існуючим політичним силам, на яку давно чекали українці