Патрульний у відпустці врятував жінку, яка планувала стрибнути з балкону багатоповерхівки

573

Це відео зняли очевидці. На ньому видно як жінка з останніх сил тримається за підвіконня і от-от впаде з 12-го поверху. І поки інші скупчувалися, знімали відео й дивилися, що буде далі, чоловік, який помітив самогубцю через дорогу, кинувся її рятувати. 

«Ледве-ледве трималась, я не знаю скільки це потрібно мати сили в руках, щоб втриматись. Практично вона вже падала, але врятували її» — розповіла очевидиця Софія.

Врятував жінку Денис Білявський, патрульний поліцейський, у відпустці, поза службою опинився в потрібному місці в потрібний час і не став чекати.

«Відпочивав із знайомими, пив каву. Почув крики, звернув увагу на скупчення людей, які знаходились тут, на тротуарі. Всі дивилися приблизно на 12-й поверх, там висіла жінка з балкону» — сказав капітан поліції Денис Білявський.

У цей же час сусіди самотужки намагалися допомогти жінці. Анна згадує, схопила молоток і побігла до квартири виламувати двері. 

«Ну ми з доньками почали верьовки в’язати з простиней. Але зрозуміли, що не витягнемо її. Взяла молоток, долото, але зустріла по дорозі поліцейського, який відкрив двері і врятував Тетяну» — повідомила сусідка Альона Сікан.

Поліцейський зізнається, найважче було відшукати потрібну квартиру, адже розумів, час йде на хвилини.    

«Почав бігати по поверхам, нарахував, що це 10-11 поверх. Стукав у двері, запитував. На 10 поверсі мені відчинили двері, я попросив подивитися з якого саме балкону вісить ця людина» — сказав капітан поліції Денис Білявський.

Сама жінка вже й передумала стрибати, благала про допомогу, але самотужки залізти назад ніяк не могла. 

Тоді ж на допомогу підбігли ще двоє чоловіків й разом їм вдалося витягнути жінку. 

Врятована жінка нині під наглядом медиків. А Денис же сподівається, решта відпустки мине без пригод. За вчинком відважного чоловіка спостерігала дружина і маленький син, можливо згодом, у цій родині виросте ще один рятівник. 

Сусіди ж зізнається, ніч не спала після побаченого, але й досі не можуть нарадітися, врятованому життю