У Gnatyuk ArtCentr відзначили кращих працівників освіти області

474

Щорічно у першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають люди з однієї із найшанованіших та найповажніших професій – це вчителі.

Сьогодні в Україні понад 800 тисяч освітян. Вони навчають понад мільйон дошкільнят, більше 5-ти мільйонів школярів та майже 3 мільйони студентів. Успіх педагогічної діяльності залежить від здібностей вчителя комунікувати та від уміння налагодити взаємини з дітьми. 

Вадим Адамович викладає предмет захист України. Каже, в наших реаліях він важливий і необхідний. Стараються надати учням засади знань та умінь для оборони країни та навчити їх діяти у надзвичайних ситуаціях. 

Учитель — людина, яка навчає усіх: лікарів, водіїв, архітекторів, спортсменів та й багато-багато інших, зокрема, і політиків, які сьогодні вітали освітян з прийдешнім професійним святом.

«Я хочу сказати, що останнім часом, в дійсності, дуже багато робить для освітян. Ми будуємо нові дитячі садочки, ми будуємо школи. Ми, в дійсності, стараємося щоб у наших освітян умови праці були набагато кращими. Піднімаються зарплати. Можливо, не на стільки як хотілося б, але я впевнений, що ми будемо старатися дати достойну оплату нашим вчителям» — сказав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко