У Житомирі нагородили освітян напередодні професійного свята

У Житомирському драмтеатрі імені Івана Кочерги нагородили  освітян міста. Свято проводять вже в тридцяте і запросили близько шестиста працівників навчальних закладів.

«Дуже готувалися. Ми запросили сюди багато педагогічних працівників, яких будемо нагороджувати» — розповіла заступниця директора Департаменту освіти ЖМР Раїса Кошевич.

Олег Миколайович понад 30 років очолює Житомирський професійний політехнічний ліцей. Розповідає, свого часу усвідомив, що має чому навчати дітей, зрозумів, як вберегти молоде покоління від серйозних проблем. Завжди намагається зробити усе можливе, аби учні йшли у доросле життя без складнощів. Зізнається, що найважче у його роботі.

Антоніна Олександрівна майже чотири десятки років працює вчителькою біології, також викладає основи здоров’я та захист України. Каже, з дитячих років мріяла працювати з дітьми і омріяному судилося здійснитися.

«Мені дуже приємно, що я вибрала цю професію, а професія — це той дар, який, мабуть, даний зверху. Тому що професія дала мені у житті дуже багато, але впершу чергу любов до дітей» — сказала вчителька біології, основи здоров’я та захисту України ЗОШ №30 Антоніна Федоренко.

Педагогиня розповідає дуже любить працювати з молодим поколінням, в своїй роботі завжди намагається відшукати ключик до маленького серденька.

З нагоди свята освітян нагородили відзнаками, грамотами, дипломами та цінними подарунками. Зокрема, депутатка міської ради Людмила Зубко подарувала освітянам картину талановитої художниці, нашої землячки Євгенії Забродської.  Методом жеребкування витвір мистецтва отримала 33-тя школа.

Урочистості завершилися святковим концертом