1 жовтня стартувало нарахування субсидій на новий опалювальний сезон

590

З першого травня у системі житлових субсидій відбулися оновлення. Тим, кому субсидії перепризначили з травня не потрібно повторно звертатися до соцзахисту у жовтні. Бо ж віднині перерахунок на опалювальний сезон буде проводитись без звернення громадян. Той, хто претендує на державну допомогу лише на опалювальний період, мають подати відповідну документацію

«Тим громадянам, які звертаються лише з опалювального періоду необхідно дійсно подати заяву особисто до районних управлінь соціального захисту населення або надіслати поштою, або звернутися в електронному вигляді через сайт Мінсоцполітики з накладанням кваліфікованого електронного підпису» — повідомила заступник начальника управління соціального захисту населення Корольовського району департаменту соціальної політики ЖМР Лілія Процюк.

Розмір виплати субсидії індивідуальний для кожного господарства і залежить від наступних чинників. 

Нині у Житомирі близько 20 тисячам домогосподарствам буде призначена субсидія автоматично, без звернення громадян. В управлінні соціального захисту населення розповідають, що вигідніше отримувати пільги чи субсидію. 

У прозорому офісі нині людно, на носі опалювальний сезон, мешканці міста прийшли по державну допомогу