У 25-му ліцеї учні малювали листівки для військових

Уже традиційно Житомирський міський ліцей №25 проводить благодійну акцію, під час якої школярі готують різноманітні смаколики, збирають теплі речі, малюють листівки і передають це все нашим захисникам.

«Частину зібраного ми передаємо на військовий шпиталь. Дорослі дітки, зокрема учні з учнівського самоврядування, старшокласники несуть, вітають для військових, яка наразі перебувають на лікуванні, які після поранень лікуються. Частину ми передаємо на нашу 95-ту бригаду через волонтерів. Також на 14 ОМБР» — повідомила педагог-організатор ліцею № 25 Ірина Саган.

Зокрема, сьогодні учні 2-А класу малювали святкові листівки для військових, котрі боронять Україну на сході. У такий спосіб дітвора хоче підтримати наших бійців і підняти їхній бойовий дух.

«Дитячі малюнки для них є своєрідним оберегом. Це малесенький такий підтримуючий листочок, який можна згорнути, взяти з собою, покласти в нагрудний карман. Він і гріє, і оберігає. Вони дуже милі ці малюнки від дітей і дійсно щирі» — додала педагог-організатор ліцею № 25 Ірина Саган.

Іванна розповідає, малює листівочку військовим, адже впевнена, для воїна, який так далеко від рідної домівки, така підтримка надзвичайно важлива.

«Коли ми їм листівки даруємо, в них якесь щастя з’являється. Вони веселяться і їм стає тепло на душі. Тому, що вони трудяться для нас і захищають нашу Україну, щоб наші вороги не завоювали для себе і щоб не були ми для них рабами» — сказала учениця 2-А класу Іванна.

Ми з нетерпінням чекаємо на вас дома, говорить другокласниця Аня, щиро вірить, що скоро війна закінчиться і наші захисники нарешті повернуться додому. 

«Коли ми спимо вони нас рятують і вони оберігають нашу країну. Хочу побажати їм щастя, щоб вони приїхали здоровими, щоб у них не були ніяких ушкоджень, і щоб вони приїхали живими, і щоб вони колись так само спали в своїх теплих ліжечках, в теплих ковдрах» — розповіла учениця 2-А класу Анна.

Влада знає, що там на Сході країни військові борються за мир на нашій території і знає, що це дуже небезпечно. Тож на своєму малюнку залишила маленьке повідомлення українським військовим.

«Вони оберігають Україну. Щоб вони поверталися живими та здоровими» — побажала учениця 2-А класу Влада.

У класі чути лише як олівець ковзає по папері. Адже  дітвора з великим задоволенням і натхненням створює листівки. Аби військові змогли відчути всю ту палітру емоцій і побажань, яку прагнуть їм передати майбутнє покоління, заради яких, власне, вони й воюють сьогодні на фронті