Житомирянка, ймовірно, народила мертве немовля та викинула його

До першої міської лікарні учора звернулися родичі житомирянки. Стверджували, що там народжувала їхня донька. Кажуть хотіли забрати мертву дитину. Однак виявилося такої породіллі у лікарні ніколи не було.

«Така історія вперше у людей, які навіть працюють у пологовому відділенні багато років. Родичі кажуть, що вони тут її провідували, де вони її провідували вказати конкретно не можуть. Співробітники, завідуючий пологовим відділення викликали Національну поліцію. Далі даним питанням займалися правоохоронні органи» — повідомив директор КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради Володимир Мордюк.

Поліцейські за цим фактом відкрили кримінальне провадження. За першочерговою перевіркою дізналися – 27-річна житомирянка дійсно мала вагітність так тільки ось припинилася вона місяць-півтора тому.

На допиті сама жінка пояснила – ще у серпні в неї раптово стався викидень під час прогулянки, а рідним про це розповідати боялася… До останнього вагітність імітувала, а потім повідомила про смерть немовляти у лікарні.

У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці перевіряють інформацію, про місце, де жінка, за її словами, залишила пакет з мертвонародженою дитину. Хлопчик чи дівчинка породілля сказати не може