На стадіоні «Спартак Арена» ФК «Купол-95» вперше зустрілись із краматорським ФК «Патріот»

605

За полеглих побратимів та з нагоди Дня захисника та захисниці України. З такою метою на стадіоні «Спартак Арена» зустрілись ФК «Купол-95» 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Житомира із краматорським ФК «Патріот» - команди 81-ї окремої аеромобільної бригади. Організатори кажуть, ініціативу провести такий матч виявили самі військові. 

«Так як ФК “Патріот” змагалися в Кубку Героїв АТО 2021 представляли десантно-штурмові війська на даному чемпіонаті. Вон розміщувалися у нас на базі 199 навчального центру і виявилося таке вікно, і вони вирішили зі своїми побратимами зіграти такий товариський матч», – розповідає начальник служби зв’язків з громадкістю командування десантно-штурмових військ ЗСУ Валентин Шевченко.

Із таким суперником житомирська команда зустрічається вперше. Кажуть, хлопці сильні, але й наші не пальцем зроблені. До того ж сили додає мета, заради якої зібрались.

«Сьогодні цей матч в пам'ять про всіх загиблих. Суперники непогані. Всі хлопці рослі, чималі, але і в нас немаленькі», – зазначає нападник ФК «Купол-95» Віктор Журбей.

Окрім цього такий матч є ще однією можливістю зустрітися з побратимами, обмінятися досвідом та поспілкуватися. Команди – не новачки у футболі, мають чималі досягнення, тому мають неабиякий спортивний інтерес поборотися один з одним. 

Спортсмени зізнаються, перемога для кожної команди – звичайно приємний бонус, однак у цьому товариському матчі перемагає дружба. Кажуть, спорт спортом, а підтримувати побратимський зв’язок будуть і надалі