Привітали 30-ту механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького

З технікою та подарунками, зробленими власноруч дітьми, привітали 30-ту окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького. Зараз вони захищають державні рубежі на Сході.

«Для нас особисто радісний день, що ми приїхали відвідати 30-ту бригаду, яка дислокується у Новограді-Волинському, і привітати Вас – наші земляки, побратими з цим величним святом. Сотні років ця російська чума не дає нам спокою. Ви тут знайте: ми вами пишаємося, ми вас дуже сильно поважаємо. Те, що ви тут робите, ви куєте своїм життям, своїм здоров’ям нашу сучасну Україну» — сказав голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко.

Бійців бригади нагородили цінними подарунками та відзнаками від Житомирської обласної ради та народного депутата України, фракція «Слуга Народу» Арсенія Пушкаренка.

«Коли ми приїхали, ми привітали також подяками та цінними подарунками від народного депутата, голови партії «Слуга Народу» на Житомирщині Арсенія Михайловича Пушкаренка. Він, на жаль, з нами не міг приїхати, але вже пообіцяв комбригу, що наступного разу він тут з нами буде» — повідомив голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко.

Самі військові кажуть – війна й досі триває, сумно, що багато людей почали про це забувати. 

«Взяти, наприклад роки ті перші, як були більш активні бойові дії 14-15 роки, в 16-му ще більшість переживали там, а зараз немає таких активної такої допомоги. Хотілося б, щоб не забували особливо тих, які загинули. Коли вони були живі вони були потрібні, а зараз вже за них забувають» — сказав заступник командира Сергій Марцинюк.

Військові говорять, незважаючи на труднощі упораються з усім.

«Хотілося б більше бути біля сім’ї постійно, але така наша доля – ми повинні захищати, виконувати завдання. Триматися, тільки триматися, щоб не падав моральний дух. Разом ми до перемоги будемо дуже близько. Разом, як кажуть, і батька легше бити» — додав заступник командира Сергій Марцинюк