«Магія комфорту» — сучасні інженерні рішення в оселях та на підприємствах

Компанія «Магія комфорту» заснована у 2005 році під брендом «Домотроніка». Та у зв’язку зі швидким розширенням керівництво прийняло рішення про ребрендинг. І відтоді фірма отримала нову назву, яка наголошує на комфорті.

«Ми займаємося інженерними мережами. Це мережі опалення, водопостачання каналізації» — сказав засновник та директор Віталій Покляченко.

Нині у компанії працює 74 особи, які забезпечують підбір, продаж, монтаж і сервісне обслуговування обладнання. «Магія комфорту» за 16 років роботи встигла напрацювати сталу клієнтську базу. Організація не зупиняється у своєму розвитку та продовжує освоювати нові технології. 

«Ми вміємо монтувати, налагоджувати складне теплотехнічне обладнання на базі проектних котлів, піролізних котлів. Ми поставили велику кількість теплових насосів, які на сьогоднішній день успішно використовуємо» — повідомив засновник та директор Віталій Покляченко.

Особливість компанії «Магія комфорту» полягає у тому, що працівники надають комплексний спектр послуг від замовлення до здачі готового об’єкту в експлуатацію.

«Надаємо комплексний сервіс для клієнта. Клієнт приходить до нас з планом будівлі. Ми опрацьовуємо, вираховуємо теплові втрати, промальовуємо гідравлічні лінії опалення. Готуємо комерційну пропозицію, погоджуємо її із замовником. Далі йде етап виконання робіт і після того, коли все зроблено ми передаємо об’єкт на сервісну службу» — розповів засновник та директор Віталій Покляченко.

З 2006 року компанія займається алмазним свердлуванням отворів. Нині вони мають вузькопрофільних спеціалістів, які  свердлять отвори довжиною до трьох метрів, в діаметрі до 400-от міліметрів.  

«Можемо ці отвори свердлити в граніті, в залізобетонні, в цеглі. Отвори свердлять алмазною технікою. Вони дуже технологічні. При свердлінні використовується вода» — додав засновник та директор Віталій Покляченко.

Компанія має відділ закупок, який відповідає за постійну наявність необхідних товарів на складах компанії.

«Відділ закупівлі займається постачанням матеріалів, контролем оплат за матеріалами і контролем залишків на складах» — сказав керівник відділу закупівель Михайло Дорошенко.

Від відділу логістики залежить своєчасна доставка товарів на склади компанії та клієнтські об’єкти.

«Відділ логістики займається саме доставкою матеріалу від перевізників на склади або від постачальників на склади і звичайно кінцевому споживачу — це вже доставки товарів нашим клієнтам» — додав керівник відділу закупівель Михайло Дорошенко.

До відділу продажу в залежності від сезону в середньому надходить 50-100 звернень впродовж дня. Наголошують, для них важливий контакт з клієнтом. 

«Для нас кожен замовник важливий і він цінний для компанії. І ми однаково якісно намагаємося відпрацьовувати будь-яке звернення і запит» — розповів керівник відділу продажу Віталій Горбачевський.

Відділ проектування займається підготовкою та проектуванням об’єктів, які надходять до роботи монтажного підрозділу. 

«Починається все з розрахунку теплових витрат будинку. Далі ми вже на основі цього розраховуємо систему опалення водопостачання, каналізації. Ми на виході маємо кошторис і вартість, скільки будуть коштувати матеріали та робота» — повідомив представник відділу проектування Максим Вонковець.

Уже впродовж 16-ти років компанія «Магія комфорту» впроваджує сучасні інженерні рішення в оселях та на підприємствах. Адже намагаються створити комфорт для своїх клієнтів