На вулиці Промисловій «Житомиргаз» проводить ремонтні роботи на газорозподільних мережах

«Житомиргаз» проводить ремонтні роботи на вулиці Промисловій. Фахівці ліквідовують аварійну ситуацію, яка знаходиться на одній із засувок.

«Засувка знаходиться в газовому колодці. У свій час вони були побудовані 1977 року. За цей тривалий час вона вже достатньо зношена. Було прийнято рішення її взагалі усунути і дану аварійну ділянку вирішено взагалі ліквідувати» — повідомив в.о. головного інженера АТ «Житомиргаз» Олексій Рибачок.

Працівники вже встигли провести підготовчі роботи по демонтажу газопроводу середнього тиску діаметром 535 мм і 325 мм. Нині на ремонтній території проводиться комплекс дій, щодо переврізок, встановлення додаткових мереж і виключаючих пристроїв. 

«На сьогоднішній час уже газопроводи обрізані і проводяться роботи по кільцювання через виносну засувку» — сказав старший майстер групи експлуатації мереж АТ «Житомиргаз» Ігор Безпозваний.

«Житомиргаз» наголошує, ремонтні роботи виконують максимально оперативно. Працівники розпочали монтажні роботи сьогодні, а завершити їх планують завтра. Запевняють, відразу ж приступлять до відновлення газопостачання.

«Оскільки, процес відновлення газопостачання достатньо клопіткий процес і потребує безумовно правил техніки безпеки. Його можна в часі скоротити шляхом, щоб споживач надавав найшвидше доступ нашим працівникам до свого газового обладнання. Після його налаштування газ уже буде запущений в мережі» — розповів в.о. головного інженера АТ «Житомиргаз» Олексій Рибачок.

«Житомиргаз» проводить не лише аварійні ремонтні роботи, а й планові заходи по всій області. Відповідно до інвестиційної програми замінюють зношені газові мережі та газорегулюче обладнання. 

«Ми намагаємося їх проводити, якщо це можливо, без припинення газопостачання споживачам. Однак, є випадки, це зробити неможливо, то в такому випадку завчасно просимо вибачення за тимчасові незручності. Адже весь комплекс робіт покликаний, аби якомога безпечніше, стабільніше надавати послугу з розподілу природного газу для наших споживачів» — повідомила начальниця управління зовнішньої комунікації АТ «Житомиргаз» Юлія Петришена.

«Житомиргаз» просить у споживачів, щоб при відсутності газу вони у першу чергу звертали увагу на офіційний сайт компанії, тут оперативно розміщують інформацію про планові та аварійні ремонтні заходи,  зазделегідь попереджають про можливу відсутність газу.

«Ми відкриті. Тому просимо споживачів свої запитання ставити у приватних повідомленнях у соціальних мережах, у будь-яких каналах комунікації, які зручні для наших споживачів» — сказала начальниця управління зовнішньої комунікації АТ «Житомиргаз» Юлія Петришена