Оголосили конкурс на туристичний логотип області

Уже впродовж кількох днів триває відкритий творчий конкурс з розробки туристичного логотипа та брендбуку Житомирської області. У Департаменті культури, молоді та спорту облдержадміністрації кажуть, ідея створити туристичний бренд області не нова. Адже кожен, хто розпочинає свій шлях у сфері туризму повинен розробити власний бренд і графічне візуальне зображення.

«Зараз на часі розвиток внутрішнього туризму. Всім відомий проєкт “Мандруй Україною” і ми підтримуємо його локальним проєктом “Мандруй Житомирщиною”. Було вирішено створити графічне зображення туристичного бренду Житомирщини» — повідомила завідувачка сектору туризму Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Анастасія Ляшевич.

Мета створення нового логотипу покликана збільшити туристичну й інвестиційну привабливість, покращити туристичний імідж області. Сам конкурс зробили відкритим, без  жодних обмежень для учасників.

«Сподіваючись, на те, що ці люди будуть креативні і творчі, які будуть брати участь у конкурсі, ми вирішили не ставити їм певних рамок. Основне побажання, що це має бути сформований туристичний потенціал Житомирської області» — додала завідувачка сектору туризму Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Анастасія Ляшевич.

Конкурс проводитиметься у п’ять етапів. Серед яких прийом конкурсних робіт, розгляд отриманих заявок і відбір чотирьох робіт, які переходять до наступного етапу, відбір двох основних ідей, оприлюднення результатів, онлайн-голосування і вже визначення переможця. Узяти участь у конкурсі можуть всі охочі.

Аби стати учасником конкурсу необхідно на електронну адресу Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА надіслати  роботу, презентацію, заявку учасника, заяву на передачу авторських прав, у разі виграшу, й опис концептуальної ідеї бренду. Конкурсні роботи приймаються до 12 листопада