У онкодспансері на роботі помер лікар Іван Іванчук

У Житомирському обласному онкодиспансері сталася  біда. Сьогодні раптово перестало битися серце онкохірурга з 35-тирічним стажем Івана Захаровича Іванчука. Нещодавно чоловік перехворів на ковід. 65-річний медик помер у ординаторській, після обходу хворих.

Колеги намагалися врятувати Івана Івановича і запустити серце. Запросили і кардіолога з обласної лікарні та, на жаль, врятувати не вдалося. 

«На жаль, все що ми робили, все що ми вміємо робити, а повірте, що ми вміємо дуже багато, але всі наші спроби закінчилися невдачею. Його я знаю дуже багато років, ще будучи школярем. Це чудовий хірург, який можна сказати, що виховав цілу плеяду прекрасних хірургів. Я так доточно не можу сказати, але більше 10-ти тисяч операцій він зробив особисто. Я в цьому впевнений, бо він пропрацював більше 35-ти років онкохірургом» — повідомив завідувач відділенням анестезіології та палат інтенсивної терапії Михайло Гуля.

Іван Захарович багато років був завідувачем хірургічним відділенням і навіть вчора зробив, як виявилося, останню в своєму житті операцію.

Першокласний хірург, учитель, наставник та друг — лише такими словами про Івана Захаровича говорять колеги