Артем Фесько з Попільні отримав 4 «так» на шоу «Україна має талант!»

732

13-річний Артем Фесько з невеличкого селища Попільня, що на Житомирщині. У суботу хлопець виконав арію з П’ятого елемента, чим вразив не тільки глядачів, а й усіх суддів шоу. За свій виступ хлопець отримав 4 заповітних «Так».

Хлопець каже, цю пісню почув багато років тому та тільки не одразу зміг її виконати.

«У мого дядька на був рингтон на телефоні якраз з уривком з цієї опери. Вона мені сподобалася. Почали її вчити, але не вийшло на той момент її вивчити. Як я перший раз за неї взявся мені було 7 чи 8 років. Вона всіх людей дивувала, що така пісня і такий виконавець. Це було важко, це був нелегкий такий шлях. Дуже багато людей там було. Дуже все організовано. Це були нові відчуття» — розповів юний співак Артем Фесько.

За кулісами, як і завжди по життю, юного вокаліста підтримували мама та бабуся.

Саме з бабусею Артем почав співати перші пісні, а вже згодом жінка відвела його у музичну школу, потім концерти, конкурси і одне з найбільших талант-шоу країни.

Та поки конкурс у розпалі і Артем чекає, що ж буде далі. Юнак каже – було надзвичайно приємно відчувати підтримку від усіх. Говорить, у соцмережах писали незнайомі люди, а вже тут підтримували усі товариші