Клієнтський простір 104.ua у Житомирі продовжує працювати в карантин у звичайному режимі

626

Клієнтський простір 104.ua у Житомирі за адресою Київська 54 працює вже більше 5-ти років. Тут клієнти можуть вирішити питання газифікації, приєднання, реконструкції тощо. Працівники сервісу радо допомагають кожному.

«У нас потрібно підключити пуск газу в новобудову, оформити всі документи, подати заяву. Чекали ми недовго, обслуговування на гарному рівні. Дуже ввічливо, доступно, все зрозуміло» — каже відвідувачка Клієнтського простору 104.ua Марина Чайковська.

Клієнтський простір працює у будні з 8-ї до 17-ї години. З посиленням карантину наголошують на дотриманні основних правил та уважно стежать за їх дотриманням.

«Обов’язково носіння маски, обов’язково дезінфекція рук при вході та на просторі, температурний скрінінг при вході і дотримання дистанції в півтора метри» — повідомила керівник управління клієнтського сервісу «104.ua» Житомирської області Ірина Виговська.

Загалом в області нараховується 17 таких відділень, однак клієнтський простір у Житомирі є наймасовішим. В період карантину працівники сервісу піклуються про здоров’я своїх відвідувачів та намагаються уникати скупчення.

«Перші заходи – це контакт центр. Люди по питанням роз’яснення платіжок, передачі показників, мають звертатися в контакт-центр за номером 55-80-04 або 067-333-8-104. Телефонують, вирішують ці питання в телефонному режимі» — розповіла начальник Житомирського відділення Юлія Гарбовська.

Також керівництво відділу просить приходити до клієнтського простору лише за нагальної потреби. Наголошуючи, що передати показники лічильника, з 1-го по 5-те число кожного місяця, можна у зручному та безпечному форматі.

«Можна передати показники у Вайбер-бот, Телеграм-бот, особистому кабінеті, СМС-повідомлення на номер 7-104 у форматі «Особовий рахунок – пробіл – показник лічильника» — додала начальник Житомирського відділення Юлія Гарбовська.

Працівники клієнтського простору наголошують, для передачі показників у такий спосіб обов’язковою є фотофіксація. Комп’ютер розпізнає дані та вносить їх у систему вчасно та правильно. Тому необхідно сплачувати за фактичні показники лічильника. 

«Після того, як пройде тиждень передачі показників, всі отримають свої квитанції. В квитанціях ви можете побачити розбіжності. Будь-ласка, не потрібно відразу йти у клієнтський простір, можна відняти різницю, зателефонувати на контакт-центр, з’ясувати і сплатити фактичний об’єм спожитого газу. Контакт-центр працює з 8-ї до 8-ї з понеділка по неділю» — сказала начальник Житомирського відділення Юлія Гарбовська.

Окрім цього, працівники клієнтського простору просять приходити вирішувати питання по одному, щоб не створювати скупчення. Кожні 2 години у відділенні проводять генеральне прибирання. Таким чином зменшують ризики поширення коронавірусної інфекції