Мама 6-річного хлопчика звинувачує виховательку у побитті дитини: інші батьки стають на захист викладача

382

Синець під оком сина Тетяна помітила вдома й відразу ж почала розпитувати дитину звідки він узявся, відповідь шокувала жінку. Матір каже, спершу не повірила сину, але він увесь час повторював, що його вдарила вихователька і вказав, яка саме. 

Тоді шокована мама написала у батьківський чат, аби дізнатися чи було подібне із іншими дітьми. 

У цьому ж чаті одна з мам розповіла, що її дитина й дійсно бачила як вихователька підняла руку на Вітю. Та згодом, розповідає Тетяна, усі інші батьки почали заперечувати свої слова. 

Керівництво садочку стало на захист виховательки, кажуть жінка живе роботою й дуже любить малечу. Й додають, саме ця викладачка працювала з дітьми лише у першу половину дня, далі до дітей прийшов інший вихователь і той жодних синців під оком дитини не бачив.

«Це ушкодження, воно мало бути видним всім, якщо воно сталося в садочку. Ніхто ніякого ушкодження на обличчі не помітив. Мама його забирає, оглянула, без претензій. На обличчі його не було зовсім нічого, ушкодження в садочку не було» — каже в.о. завідувача садочком №44 Тамара Касянчук.

Під садочком зібрались обурені батьки. Кажуть у те, що говорить мама Віті не вірять. Підтримати виховательку прийшли й батьки, випускників закладу, зізнаються не могли залишитися осторонь, коли почули таку новину. 

Батьки дітей, які зараз навчаються у групі кажуть, мама Віті не йде на контакт і її жодного разу не бачили у садочку. Припускають, усе виглядає не так, як розповідає Тетяна Добровольська. 

Мама Віті упевнена на батьків тиснуть, а тому вони і стали на захист вихователя. 

Мама каже, тепер розбиратися в ситуації буде у правовому полі. Водночас вихователька на контакт не іде. Батьки, які не вірять у побиття хлопчика написали колективне звернення на захист педагога. Тим часом у садочку розпочали службове розслідування, внутрішнє розслідування проводить департамент освіти Житомира. За справу взялася і поліція