Триває голосування за обрання туристичного логотипу та брендбуку Житомирської області

430

Відкритий творчий конкурс з розробки туристичного логотипа та брендбуку Житомирської області стартував наприкінці жовтня. Учасники подали 45 робіт, з яких обрали 9 кращих.

«На фінальний етап, скажемо так, пройшли дев’ять робіт. Їх було значно більше, які приходили. Проте, вони не відповідали тим вимогам нашим або містили відвертий плагіат», — каже директор Житомирського обласного туристично-інформаційного центру Василь Кравчук.

Конкурсний відбір був жорстоким і справедливим, кажуть в обласному туристично-інформаційному центрі. З 9-ти обраних робіт згодом відібрали лише чотири, які й дійшли до півфіналу, а вже з них журі визначило два фінальні логотипи. І лише одних з них стане переможцем. Обиратимуть його жителі області.

«Саме мешканці Житомирщини зможуть обрати самі той логотип, який вони вважають, що він найбільше притаманний нашій області і найбільше підходить для неї», — говорить директор Житомирського обласного туристично-інформаційного центру Василь Кравчук.

Голосування триває впродовж кількох днів. І всі охочі можуть взяти у ньому участь. Для цього потрібно зайти на сторінку обласної ради чи Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА, перейти за посиланням на голосування. І вже на гугл-формі обрати логотип, який до вподоби.

Триватиме голосування до вечора 1 грудня, а переможець отримає грошовий приз у розмірі ста тисяч гривень і популяризацію власної творчої ідеї на всю область