Олена Шуляк та Арсеній Пушкаренко від ПП «Слуга Народу» відвідали Новоград-Волинську громаду

624

Народний депутат України Арсеній Пушкаренко від партії «Слуга Народу» та голова партії Олена Шуляк відвідали Новоград-Волинський. Зокрема, були і в одному із найбільших податкоутворюючих підприємств громади «Леся». Фабрика виробляє чоловічий та жіночий одяг і їх продукція користується попитом у різних країнах світу. Та одним із найважливіших моментів візиту є Новоград-Волинська лікарня і її оновлене приймальне відділення.

«Перше приймальне відділення, яке ми відкрили взагалі в рамках програми Президента по реконструкції приймальних відділень, було в Новограді-Волинському. В лютому місяці було відкрите оновлене приймальне відділення. Але окрім приймального відділення ми маємо тут і велику проблему, яку ми все-таки вирішимо. Маю величезну надію за найближчих 3 роки», зазначає голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Та ось ця сама проблема – це новий хірургічний корпус. Запроєктований він ще у далекому 2012-му. Вже на нього витратили понад 50 мільйонів бюджетних коштів і аби корпус все ж таки відкрили треба ще 123 мільйони. У команді «Слуга Народу» кажуть – не тільки будують з нуля важливі об’єкти, а й добудовують незакінчені проєкти попередників.

«За моєю спиною знаходиться пам’ятник корупції. Це довгобуд з 2012 року, який роками не міг знайти певне фінансування. На наступні 2 роки заплановано, включений об’єкт до ДФРР. Ми сподіваємося, що буквально 2 роки і це вже буде ще один сучасний хірургічний корпус з сучасними реанімаціями, з сучасним реабілітаційним відділенням, який точно буде в допомозі для всього великого району», говорить голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

А ось нове сучасне приймальне відділення – це програма Президента «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО». Це одне із 7-ми таких відділень, які вже в цьому році команда «Слуга Народу» відкрили на Житомирщині і вони ефективно працюють.

«Загалом у нас в Житомирській області планується 10 нових таких сучасних приймальних відділень в опорних лікарнях. Ви знаєте що ми єдина область, яка збільшила кількість опорних лікарень з 7-ми до 10-ти. В наступному році ми плануємо ще 3 додаткових нових сучасних приймальних відділень», сказав народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Зокрема, повна реконструкція приймального відділення Новоград-Волинської лікарні вартувала 25 мільйонів гривень.

«Сучасне обладнання, яке сьогодні тут знаходиться, це обладнання яке раніше було або в Житомирі, або в Києві. Тобто, раніше міські і районні лікарні не мали ШВЛів нових сучасних, не мали рентген апарату такого сучасного, МРТ. Сьогодні все це тут є, підключено. Функціонує. І всі 7 приймальних відділень сьогодні в Житомирській області працюють, приймають пацієнтів», наголосив народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Арсеній Пушкаренко впевнений – команда «Слуги Народу» буде і надалі розвивати медичну інфраструктуру Житомирщини.

«Той корпус недобудований, який тут стоїть багато років, в 2023-2024 роках в рамках «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» також буде добудований і буде функціонувати», — додає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.