У Житомирі вакцинованим допомагають завантажити COVID-сертифікат в «Дії»

Павло сьогодні зробив першу дозу вакцини проти коронавірусу. Не виходячи з пункту вакцинації, чоловік одразу отримав консультацію від служби підтримки «Дії» та готовий сертифікат, який завантажився у його мобільний додаток буквально за кілька хвилин.

«Мені допомогли завантажити Дію та сертифікат. Покроково пояснили як це зробити. Це дуже великий плюс. Можливо я це й сам зміг би зробити. Але тут я зробив це швидко і добре все вийшло в мене. А якщо це літня людина, яка не може це зробити, дуже добре, що вони тут знаходяться і допомагають людям», — розповідає житомирянин Павло.

Таких центрів підтримки у Житомирі два. Один у Центрі вакцинації, що в приміщенні Богунської районної ради, інший – на території автовокзалу. Ще три розташовані у Коростені Бердичеві та Новограді-Волинському. А у Малині центр підтримки планують відкрити найближчим часом. Крім т ого, таку ж консультацію можна отримати у будь-якому ЦНАПі Житомирщини.

Працівники служби підтримки користуються великою популярністю у житомирян. За день за консультаціями щодо генерування сертифікатів звертаються понад 100 людей, які отримали вакцину.

За словами керівника з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстислава Баніка, який приїхав сьогодні до Житомира в рамках робочого туру містами України, наше місто має досить хороші результати.