Рік роботи депутатки Житомирської обласної ради Оксани Олійник

Оксана Олійник – перша проректорка «Житомирської політехніки» та депутатка Житомирської обласної ради від партії «Наш край». Жінка у політиці вперше. Каже, раніше такого бажання не було, бо ж не відчувала що може принести щось корисне для громади. З часом зрозуміла — вміння, знання і навички, які має, може реалізувати у політичний кар’єрі. Оксана Олійник обиралася від Богунського району міста та говорить звертаються і з інших районів.

«Звичайно, ці питання пов’язані з такими життєвими ситуаціями — це або зробити більш безпечним проживання у відповідних домах. Є проблеми такого житлово-комунального господарства. Є в цілому проблеми міста Житомира, які пов’язані з більш безпечним рухом, встановленням додаткових світлофорів, забезпеченням якісного життя з точки зору проблем з водоканалом, сміттям, тощо. Питання, які завжди були — це на сьогодні є багато людей, які потребують матеріальної допомоги, враховуючи скрутне становище за рахунок хвороби. І на жаль, таких людей поруч з нами є дуже багато. Якщо ти технічно можеш допомогти ресурсами грошовими, які виділяють на забезпечення твоєї депутатської діяльності», — розповідає депутатка Житомирської обласної ради Оксана Олійник.

Окрім спілкування зі своїми виборцями Оксана Олійник є учасником двох депутатських груп у Житомирській обласній раді – «Рівні можливості» та координаційної ради з питань сім’ї і захисту охорони здоров’я. Ще депутатка є членом гуманітарної комісії де обговорюють більш масштабні питання. Зокрема, питання молодіжної політики на Житомирщині.

Психологічна, соціальна і професійна реабілітація учасників АТО/ООС – це ще одна важлива справа, якою займається Оксана Олійник. Жінка вважає – потрібно обов’язково підтримувати і бізнес. Зокрема, це програми для інноваційного підприємництва.

Зі своєю фракцією «Наш край» у обласній раді ініціюють різні питання.

На останок депутатка поділилася планами на свою подальшу політичну кар’єру.