Народний депутат Арсеній Пушкаренко: Україна готова до будь-яких викликів і криз на нашому кордоні

416

«Виступовичі» — ворота між Україною та Білоруссю. Під час кризи на білорусько-польському кордоні на пункті пропуску активно посилюють позиції та охорону. Нещодавно пункт відвідав і народний депутат України Арсеній Пушкаренко, який особисто ознайомився з роботою прикордонників, вручив нагороди кращим військовослужбовцям.

«Багато з наших прикордонників сьогодні — це учасники бойових дій в минулому. Вони сьогодні несуть службу, в них своя передова», — каже народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Питанню ситуації на кордоні Арсеній Пушкаренко приділив увагу і під час свого спеціального виступу в парламенті. Нардеп запевняє, наші прикордонники готові до будь-яких ситуацій, а особливо до викликів, спричинених штучною кризою, створеною режимом Лукашенка.

«Я хочу сказати, що спілкуючись з ними, я переконався, що наш кордон, наші прикордонники, військовослужбовці сьогодні готові до будь-яких викликів», — говорить народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Депутат запевнив, що туди сьогодні мобілізовані усі відповідні сили і органи. І більше тисячі кілометрів кордону, 5-ть областей, які межують з Білоруссю, готові до усіх викликів та криз.