Звіт депутата Житомирської обласної ради від партії «Слуга Народу» Ігоря Лукашенка

ТЕКСТ: Ігор Лукашенко – лікар за покликанням і водночас депутат Житомирської обласної ради. У політиці не новачок. Раніше 3-чі обирався у Чуднівську районну раду. На нові місцеві вибори пішов від партії «Слуга Народу».

«Я, відверто кажучи, повірив Президенту. Я повірив незаангажованості. Я повірив, що нова партія не буде залучати кошти олігархів, не буде впливу великого бізнесу на наше політичне життя», — говорить депутат Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Ігор Лукашенко.

На виборах Ігор Лукашенко значну підтримку отримав саме у колишніх Чуднівському, Любарському та Романівському районах. До депутата-медика виборці частіше звертаюся, аби допоміг з коштами на лікування.

«27 в мене було звернень про медичну допомогу, про допомогу коштами на лікування. Я допоміг людям», — сказав депутат Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Ігор Лукашенко.

Та все ж таки більша частина депутатських коштів пішла на відновлення опорної Чуднівської лікарні. Через негоду у закладі фактично зірвало дах, зараз все вже майже полагодили. Та депутат вкладав кошти і у розвиток інфраструктури своїх виборців.

«Допоміг з освітленням в Любарському ліцеї, допоміг з освітленням, безпосередньо в своєму містечку. Комунальним службам надав фінансову допомогу. Допоміг телевізорами у дві школи. Допоміг зі спортінвентарем у ліцей Чуднівський», — зазначає депутат Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Ігор Лукашенко.

Ігор Лукашенко також є секретарем постійно комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

«Прийняв участь у всіх засіданнях комісії, я прийняв участь у всіх засіданнях сесії. Поки що у інших групах я участі не приймаю. Ну скажімо так, моє кредо: «Не можна обять необнятне». Ти бери визначений профіль, визначений напрямок і так його відпрацюй щоб тобі не соромно було дивитися людям в очі за свою роботу», — сказав депутат Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Ігор Лукашенко.  

Також, цьогоріч, обласний депутат їздив у зону проведення ООС. Там наразі дислокується Новоград-Волинська 30-тка.

«Багато земляків, багато спілкувалися… І туди необхідно їхати, якщо буде можливість я ще поїду. При оцьому спілкуванні з оцими військовими, з простими хлопцями, коли дивишся їм в очі, коли з ними спілкуєшся, ще більш, як то кажуть, в душі повертаєшся до нашої нації. Ми є, ми – Україна, Крим наш, Донбас повинен бути наш», — говорить депутат Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Ігор Лукашенко.

Депутат каже – планів на майбутнє багато. Зокрема це стосуватиметься і питної води безпосередньо у Чуднові. І так як депутат медик буде активно працювати саме у цьому напрямку.

«Ми повинні спрацювати, утримати на певній межі, щоб мережа наших закладів була спроможна надати ефективну допомогу, щоб доступність пацієнта до лікувального закладу була не більше 20-30 хвилин добирання як в місті, так і в селі. Задача, скажемо і моя як лікаря, і на рівні області – щоб в межах нашого госпітального округу була ефективна спроможна мережа надати медичну допомогу всіх верстам населення», — резюмує депутат Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Ігор Лукашенко.