Звіт депутатки Житомирської обласної ради від партії «Слуга Народу» Людмили Кицак

Людмила Кицак на вибори пішла вперше і одразу стала депутаткою Житомирської обласної ради. Жінка з вибором політичної сили не вагалася.

«Партія «Слуга Народу» — це партія нашого Президента Володимира Зеленського. Мені дуже близькі і співзвучні його проекти, його погляди. Його прагнення до змін у нашій країні. Саме через це обрала партію «Слуга Народу», — каже депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.

Депутатство жінка вважає інструментом, котрим можна допомагати людям і поліпшувати їхнє життя. У своїй політичній діяльності дотримується креда — чути людей, тому за першій рік депутатства активно співпрацювала із своїми виборцями. Людмилу Кицак обрали від Бердичівського району.

«З одного боку я пишаюся, з другого боку – це велика відповідальність перед людьми, які прийшли поставили навпроти мого прізвища галочку і я мушу зараз, і це для мене є ціллю зараз в житті – виправдати їхню довіру», — зазначає депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.

Людмила Кицак постійно проводить зустрічі з виборцями у міській раді чи у партійному офісі «Слуга Народу» в Бердичеві. Каже, люди звертаються з різними питаннями.

«Левова частка звернень і спілкувань стосуються саме матеріальної допомоги. І нам вдалося 75-ти людям в цьому календарному році виділити допомоги на загальну суму 175 тисяч гривень. Перші кошти, які можна було спрямувати як депутату, я доклала максимум зусиль щоби допомогти Рейській школі. На сьогоднішній день там вже є чудова, красива, акуратненька плиточка. Далі нам вдалося допомогти Бердичівському педагогічному коледжу. Частина коштів – було звернення від пренатального центру житомирського для того, щоб закупити дороговартісні ліки», — сказала депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.

Окрім того, Людмила Кицак є заступницею голови постійної комісії з гуманітарних питань. Також разом з небайдужими депутатками у обласній раді створили групу «Рівні можливості».

«Я пишаюся тим, що я очолюю цю групу і нам вдається робити перші кроки щодо запровадження культури і усвідомлення поняття «рівності» насамперед серед депутатського корпусу», — говорить депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.

Та певно чи не найбільшим своїм досягнення Людмила Кицак вважає лідерство у жіночому крилі партії Зе!Жінки. За час існування цього руху знайшли представниць у кожній громаді області. Зараз Житомирщина по-продуктивності Зе!Жінок входить у топ-3 серед усіх областей України.

«Ми впровадили в цьому році першу широку таку кампанію, яка охопила усю країну, це кампанія 16 днів проти насильства. Мені дуже приємно що Житомирська область найбільше коло респондентів охопила серед усіх областей України. Нам це вдалося! Я висловлюю подяку усім нашим Зе!Жінкам, які долучилися», — каже депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.

Людмила Кицак – викладачка у Бердичівському педагогічному коледжі і окрім розвитку саме освітянської ниви, має ще багато планів на майбутнє політичне життя.

«Перше ми плануємо, як депутатська група «Рівні можливості», зібрати жінок-лідерок із усім наших територіальних громад і провести великий форум. Основне завдання яке стоїть переді мною як перед депутатом – це чути людей. Там, де говорять люди – там говорить істина», — резюмує депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.