Арсеній Пушкаренко від «Слуги Народу» передав ноутбуки і автобуси освіті Житомирського району

Майже 2 тисячі 400 освітян області отримали новенькі комп’ютери на загальну суму 32 мільйони гривень у рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю». А це вчителі 183-х закладів освіти у 59-ти громадах. Під завісу року свої сучасні гаджети отримали освітяни Житомирського району.

«Влада робить все для того щоб в дійсності якість навчання була кращою. Я вам щиро дякую за співфінансування. Приємно, що якість освіти росте. Приємно, що ми співпрацюємо. Приємно, що нашим дітям буде вчитися краще», — зазначає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Зокрема Житомирський район у рамках національної програми отримав понад 1200 ноутбуків. Вони роз’їхалися у 93 навчальних заклади. Нові гаджети у Житомирській ОДА отримали голови ОТГ.

«Ми отримали сьогодні 68 ноутбуків, які будуть роздані вчителям 3-х великих опорних шкіл. Все-таки сьогодні, я думаю, без ноутбуків жоден вчитель не може підготуватися до уроків, тому це дуже важливо. Тим більше дуже приємно, що ми тільки 30% профінансували», — розповідає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Ноутбуки – це не єдиний привід зібратися у святковій залі. У передноворічні свята політики передали ще 3 нові шкільні автобуси. Свій транспорт отримали Попільнянська, Старосілецька та Брусилівська громади. Арсеній Пушкаренко – очільник обласного осередку партії Президента каже – така підтримка освіті зараз необхідна і це значно покращує організацію навчального процесу.

«За моєю спиною ви бачите нові шкільні автобуси, які будуть доїжджати до нових відремонтованих, реконструйованих закладів освіти по-нових дорогах. І, власне, в цих школа, садочках повинні бути і є сильні педагогічні колективи, і ми сьогодні повинні створювати їм нормальні умови для роботи», — сказав народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Нардеп стверджує – тільки у синергії з державою вдається досягати високих результатів у розвитку зокрема освітньої інфраструктури.

«Сьогодні, звичайно, що освітня інфраструктура розбудовується і держава докладає максимально зусиль, щоб у нас був новий якісний рівень освіти. І наші дітки, незважаючи на те що вони в Києві, в Житомирі, в Лугинах мали нормальний якісний доступ до освіти на всіх моментах: і доїзду, і перебування, і в самому навчальному процесі», — каже народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.