Екскурсію до Бердичева влаштували для мешканців Новоград-Волинського району

«Україна починається у Бердичеві», — писав у подорожніх нотатках класик французької літератури Оноре де Бальзак. Саме в цьому місті він навчався, поєднавши назавжди своє ім`я з Житомирщиною. Щоб відкрити потенціал цього краю, за підтримки команди «Слуга Народу» для туристів із Новоград-Волинського влаштували подорож Бердичевом.

«Історію, географію найкраще вивчати в подорожах. І тому ми дуже щасливі, що сьогодні до нас завітали чудові ліцеїсти із Новограда-Волинського, матері загиблих воїнів АТО. І неймовірно приємно, що наша партія «Слуга Народу» підтримує туризм Житомирщини. Оскільки дуже цікаво, що ми міста-побратими, зовсім недалеко один від одного, з величезною історією, але багато хто тут не був», — каже депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.

У програмі відвідування – перлини міста Бердичева – кляштор Босих Кармелітів, музей єврейства та костел Св. Варвари.

«Щиро дякуємо вам від матерів загиблих синів в АТО за прекрасно організовану таку поїздку, екскурсію в місто Бердичів. Ми задоволені дуже і маємо багато вра жень від цієї поїздки. Щиро дякуємо вам, що ви нас не забуваєте і пам`ятаєте про нас», — говорить мати загиблого воїна АТО Євгенія Рабченко.

«Екскурсія вийшла доволі класна, вперше був в такому місті як Бердичів, побачив для себе багато чого нового, побачив багато класних культурних пам`яток цього міста. Все сподобалось», — зазначає вихованець Новогорад-Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ЖОР Денис Тищенко.

Екскурсійна програма була насиченою та надзвичайно вразила гостей. Окрім екскурсії, це ще й досвід об`єднання. А організатори від партії «Слуга Народу» запевняють, що це не остання подібна екскурсія.