За підтримки Арсенія Пушкаренко діти Баранівської громади отримали солодкі подарунки

Напередодні новорічних свят у Баранівці влаштували справжню казку для дітей.

Після з дітками грали герої із улюблених мультфільмів.

«Діти, які соціально-незахищені, тут діти учасників бойових дій АТО/ООС, діти з малозабезпечених сімей, діти-переселенці. Ми вирішили зробити таке свято тому, що ми рахуємо, що це для них дуже важливо. Хто як не ми маємо відповідати за цих дітей», — каже міський голова Баранівки Олександр Мігей.

Привітати малих на запрошення міської ради приїхала Житомирська обласна філармонія. Діти громади вперше бачать подібну виставу.

«Коли отримала дзвінок від адміністратора Житомирської обласної філармонії і почула пропозицію привезти наших дітей до них на виставу, але в мене тоді з’явилась відразу ідея, що я б дуже хотіла, щоб артисти Житомирської філармонії приїхали до нас у Баранівську громаду. Буде більше можливість показати діткам цю виставу і тоді звернулась д керівництва громади з проханням посприяти тому, щоб артисти філармонії приїхали в наш будинок культури», — каже директорка Баранівської школи мистецтв Юлія Єйсмонт.  

Ну а кульмінацією свята стали солодкі подарунки для усіх діток від народних обранців.

«Арсеній Пушкаренко допоміг із подарунками. Це солодкі подарунки, бо напевно усі люди, а особливо діти люблять солодощі і взагалі це традиційно. А також завдячуючи благодійним фондам з Європи і з Америки діти із неблагополучних сімей отримають окрім цукерок, іграшку», — зазначає народна депутатка України, фракція «Слуга народу» Тетяна Циба.

Діти лишилися задоволені й це підтверджують їхні сяючі очі, малі зізнаються, найбільше у виставі сподобався вихід Королеви ночі.