У Житомирі нагородили лауреатів спортивного 2021-го року

417

Цьогоріч спортивна Житомирщина провела понад сотню чемпіонатів області та 15 України, а спортсмени брали участь у 150-ти чемпіонатах з олімпійських та не олімпійських видів спорту. 2021-й подарував області срібну медаль з Олімпійських ігор у Токіо та майже 700 спортсменів, які стали призерами Всеукраїнських і Міжнародних змагань. Сьогодні кращих з кращих зібрали у «Авангарді», аби під завісу року нагородити почесними відзнаками.

У 21-му звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» отримали 4 представника області, а «Заслуженого майстра спорту» двоє – Анастасія Четверікова та Лука Нетяга. Зокрема сьогодні у номінації «Лауреат спортивного 2021-го року з олімпіських видів спорту» свою відзнаку отримала Анастасія Лавренчук. Дівчина займається боротьбою і каже її спортивний шлях був довгим і тернистим.

«В мене особисто були деякі травми, але з підтримкою моїх тренерів та взагалі Житомирщини, я змогла зробити декілька операцій і повернутися до своєї справи. Звичайно приємно, що зібралося скільки людей видатних, що Житомирщина цінує своїх спортсменів, які представляють її», — розповідає майстер спорту України з боротьби, чемпіонка Світу з боротьби серед дорослих Анастасія Лавренчук.  

В’ячеслав Гопанчук разом зі своїм підопічним Володимиром Демчуком теж сьогодні отримали нагороди. Чоловік працює тренером ще з 1995 року і вже став Заслуженим у цій царині.