У житомирському клієнтському просторі відвідувачів привітали з Днем клієнта

З 22-го грудня в межах клієнтських просторів 104.ua стартував марафон подарунків, який присвячений святкуванню Дню клієнта. Розіграші подарунків проходять у двох форматах: онлайн та офлайн.

«В нас на таких об’явах надруковані QR-коди, за посиланням можна перейти до Facebook. Щодня упродовж цих 3-х днів відбувається онлайн-трансляція з 12-ї години. Треба уважно слідкувати за цим і в коментарях написати свій особовий рахунок», — говорить керівник управління клієнтського сервісу «104.ua» Житомирської області Ірина Виговська.  

Під час таких всеукраїнських розіграшів можна виграти газовий котел, сигналізатор, модем або термочашку. Окрім цього, в кожному місті в самих клієнтських простарах також проходять офлайн-активності. У Житомирі такий захід вже відбувся. Усім відвідувачам пропонували взяти участь у лотереї. Також під час свята менеджер простору розповіла про послуги, які надає 104.юа клієнтський простір. Присутнім нагадали про важливість технічного обслуговування та презентували газове обладнання, яке можна придбати у просторі.

На завершення заходу між учасниками розіграли 4 сертифікати на безкоштовне технічне обслуговування. Переможці зізнаються, так пощастило їм вперше в житті.

«Це перший раз. Неочікувана приємність», — каже переможниця розіграшу Людмила Бакланова.

«Перший раз в житті. Я ніколи не вигравав, тому вирішив ніколи не грати в азартні ігри. Не везе мені. А тут пощастило, дивовижно», — сказав переможець розіграшу Володимир Зінченко.

Ловити хвилю подарунків можна до 24-го грудня. Для того, щоб взяти участь потрібно: бути підписаним сторінку Facebook 104.юа, подивитися онлайн-трансляцію та вказати у коментарях номер особового рахунку один раз.